Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

Η ιστορία της δικής μας μόδας, ξεκινά το 1986 με το επώνυμο ρούχο στην Ιταλία, με καταστήματα στην Εμίλια Ρομάνια, Μπολόνια , Μόντενα, Ρέτζιο Εμίλια. Από το 2000,
η εταιρία επεκτείνεται σε εμπορία και εισαγωγή επώνυμων Ιταλικών ενδυμάτων,
Δερμάτινων και Γουναρικών στην Ελλάδα , με την επωνυμία COMPEL. Το 2007, ιδρύεται η ARTISTI THEODORA, με λιανική πώληση στην Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Κοζάνη.

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ

Ο Γιάννης Μπεΐνης, γεννήθηκε στην Κοζάνη και μεγάλωσε στην Σιάτιστα, μεσα σε οικογένεια γουναράδων. Από παιδί ήξερε να ξεχωρίζει την ποιότητα του υλικού και γνώριζε όλη την παραγωγική διαδικασία. Σπούδασε στην ΑΣΟΕΕ και το 1986 μετακόμισε στην Ιταλία σαν έμπορος γουναρικών, όπου έμεινε 20 χρόνια. Εκεί συνεργάστηκε με επώνυμους Ιταλικούς οίκους, εισάγοντας δερμάτινα και ενδύματα. Οι συνεργασίες αυτές κρατούν μεχρι σήμερα, δηλώνοντας πίστη, σεβασμό και σταθερότητα, στην ποιότητα και στην εξυπηρέτηση.

Παράλληλα, ο Γιάννης Μπεΐνης είναι συνιδρυτής των καταστημάτων γούνας Belezza και Furissimo, στην Πλάκα.

ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ

Εστίαζουμε στην ποιότητα, τη φινέτσα και την πρωτοπορία. Συνδυάζουμε επώνυμο Ιταλικό προϊόν, με ποιότητα υλικών, τέλεια ραφή, στη σωστή τιμή.
Η αγάπη για αυτήν τη δουλειά, είναι η κινητήριος δύναμή μας και ο σεβασμός για τον πελάτη είναι ο οδηγός μας. Ακόμη και ο πιο απαιτητικός πελάτης ειναι σίγουρο ότι θα μείνει ικανοποιημένος.

ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ

Θέλουμε, μέσω της εξατομικευμένης εξυπηρέτησης, ο πελάτης μας να αισθάνεται μοναδικός και εμείς να του προσφέρουμε το προϊόν που ταιρίαζει στο γούστο και στην προσωπικότητά του. Ικανοποιημένοι πελάτες μας τιμούν διαχρονικά με την εμπιστοσύνη και την παρουσία τους κι αυτό για μας είναι η επιβεβαίωση, η ανταμοιβή, αλλά ταυτόχρονα και η πρόκλησή μας.